G Tower

„Достигни върха!“

Функционалност Уют Достъпност Сигурност Простор Престиж Общност

Мястото, където съвременният градски човек живее е един от най-важните фактори, който определя качеството му на живот.

Съвременното градско жилище се дефинира от няколко ключови критерии, които се определят в различна степен със средствата на архитектурата. Функционалността на едно жилище, уюта който създава на своите обитатели и необходимото свободно пространство са изцяло зависими от архитектурата.

Помещения в продажба

Достъпността и престижа се определят до голяма степен от локацията, но архитектурата може да предефинира тяхната роля и да създаде нови качества на локацията. Със средствата на съвременната архитектура активно се търсят решения на чувствителни теми, като сигурността на обитателите и формирането на локални общности.

Kомбинираме всички тези ключови качества в проект, който да отговаря на престижа и репутацията ни като инвеститор и строител.

Използваме максимално потенциалa на локацията, и преди всичко, прекрасните гледки към Витоша и града. Мотивирани и от буквалния превод на „Монтевидео“ – „виждам нашир и надлъж всичко, което може да се види”, се постарахме да създадем проект, с който да осигурим уникални гледки от всяко жилище в сградата.